Ostali sportovi

Babić 'pomeo' Molinu pa poručio: 'Idemo po veće stvari!'

Matej Kačan • nedjelja, 31.10.2021.
Babić 'pomeo' Molinu pa poručio: 'Idemo po veće stvari!'
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatski teškaš Alen Babić ostvario je najveću pobjedu u karijeri protiv Erica Moline, a nakon borbe najavio je još veće korake naprijed...

Hrvatski boksač Alen "The Savage" Babić opet je oduševio englesku i svjetsku boksačku publiku. Babić se borio protiv nekadašnjeg dvostrukog izazivača za svjetskog prvaka Erica Molinu te ga je bez problema svladao.

Molina je cijeli meč bio u podređenom položaju, a Babić ga je na pod poslao već početkom druge runde. Molina je ustao i nastavio, ali je sudac ubrzo prekinuo borbu u korist Babića.

Nakon najveće pobjede u karijeri, Babić je svojim obožavateljima poslao poruku preko Instagrama gdje se zahvalio svima i najavio nove korake u karijeri.

"Običan čovjek okusio je uspjeh. Hvala svima na dolasku i slanju podrške tijekom cijelog tjedna i šire. Savage je najskromniji među vama. Nadam se da sam vam skrenuo misli s problema i da ste uživali u borbi dokle god ona trajala. Idemo sad po veće stvari. Hvala mom bratu Dillanu Whyteu što se brinuo, hvala mom promotoru Eddieju Hearnu što mi je dopustio da vas ponovno šokiram. Ubrzo se vraćam."

Hearn je već najavio da će se Babić boriti već u prosincu, ali protivnik nije otkriven. No, Babić ne skriva želju borbe protiv Davea Allena, britanskog boksača koji je trenutno u mirovini, ali je najavio povratak iz iste.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!