Košarka

Williamson neće na parket još najmanje dva do tri tjedna

Matej Kačan • ponedjeljak, 01.11.2021.
Williamson neće na parket još najmanje dva do tri tjedna

Zion Williamson, mlađahna zvijezda New Orleans Pelicansa još će pričekati na svoj prvi nastup ove sezone, premda oporavak od ozljede stopala teče dobro...

Mlada zvijezda NO Pelicansa Zion Williamson još čeka na svoj prvi nastup ove sezone. Williamson ima frakturu desnog stopala, a zbog te će ozljede izbivati još sigurno dva do tri tjedna.

Trener Willie Green kazao je da su liječnici "ohrabreni" najnovijim snimkama Williamsonovog stopala. Trener je otkrio i da Zion već trenira u situacijama "pet na nula" te čini neke eksplozivne kretnje.

No, Pelicansi su oprezni s obzirom na Williamsonovu povijest ozljeda i veliku masu koju njegova stopala i koljena nose pa će se nova runda snimki i pregleda odraditi za dva do tri tjedna kad će se znati i sljedeći koraci u njegovom povratku košarci.

Williamson je u NBA stigao kao prvi izbor drafta 2019. godine, a prošle je sezone odigrao 61 utakmicu te je prosječno zabijao 27 poena uz sedam skokova za 33 minute na parketu. Pelicansi nisu dobro krenuli u ovu sezonu i na dnu su Zapada s 1-6 te će im pomoć prve zvijezde trebati što prije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!