Nogomet

Chelsea rutinski slavio u Švedskoj, Wolfsburg se vratio u borbu za vrh

Branimir Korać • utorak, 02.11.2021.
Chelsea rutinski slavio u Švedskoj, Wolfsburg se vratio u borbu za vrh

U prva dva susreta četvrtog kola Lige prvaka pobjedu su upisali Wolfsburg i Chelsea. Na travnjaku su bili u Malmöu Antonio Mirko Čolak, a u Wolfsburgu Luka Sučić...

Wolfsburg - Salzburg 2:1

Situacija u skupini G se definitivno komplicira. Wolfsburg je na svom travnjaku svladao vodeći Salzburg i sada mu je došao na dva boda zaostatka i potpuno se vratio u igru za prolaz.

Bio je to zanimljiv dvoboj u kojem su gosti mogli barem do boda, ali Wolfsburg je bolje iskoristio svoje prilike.

Već u trećoj minuti domaćin je stigao do vodstva nakon lijepe povratne lopte Gerhardta koji je na drugoj vratnici idealno proigrao natrčalog Bakua koji lijepo zabija.

Ubrzo je na drugoj strani zaprijetio Luka Sučić dobrim udarcem izvana kada je lopta otišla malo iznad grede, a u 30. minuti Wober iz slobodnog udarca prebacuje živi zid i zabija za 1:1.

U drugom dijelu imali su gosti odmah krasnu priliku koju ne koriste da bi u 60. minuti Lukas Nmecha zabio za pobjedu i 2:1.

Sučić je igrao do 77. minute kada ga je zamijenio Adamu.

Malmö - Chelsea 0:1

Chelsea je očekivano slavio u gostima kod Malmöa. Bilo je samo 1:0, ali ostao je dojam da je trebalo, Chelsea bi slavio još uvjerljivije.

U 90 minuta Malmö je samo jednom ozbiljnije zaprijetio i to na kraju prvog poluvremena kada je upućena dugačka lopta prema kaznenom prostoru gostiju gdje su braniči Chelseaja zaspali, a Čolak odmah pucao iz voleja, malo pokraj gola.

Već u prvom dijelu Chelsea je propustio niz prilika, promašivao je i u drugom poluvremenu, no jednom je lopta ipak završila u golu>

U 56. minuti Hudson Odoi ubacio je s desne strane pred vrata domaćina, tamo je bio zaboravljeni Hakim Ziyech koji lakoćom pogađa.

Čolak je odradio cijelu utakmicu.

Liga prvaka, skupina G

  • Rezultati
  • Ljestvica

4. kolo

Wolfsburg2:1Salzburg
Sevilla1:2Lille
1Lille 67:4+311
2Salzburg 68:6+210
3Sevilla 65:506
4Wolfsburg 65:10-55

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!