Nogomet

Grahovac: 'Ako želimo pobijediti, moramo biti bolji nego u Beču'

Branimir Korać • srijeda, 03.11.2021.
Grahovac: 'Ako želimo pobijediti, moramo biti bolji nego u Beču'
Foto: Pixsell

Rapid će u četvrtak pokušati još jednom iznenaditi Dinamo. U sastavu Bečana trebao bi biti i Srđan Grahovac, bivši igrač Rijeke...

Srđan Grahovac vraća se u Zagreb gdje je igrao protoiv Dinama, ali u drugom dresu. Tada je nastupao za Rijeku.

"Sretan sam što sam ponovno u Zagrebu, igrao sam ovdje već s Rijekom. Znamo da moramo igrati još bolje nego u Beču ako želimo do pobjede, a ona je naš cilj."

"U prvoj utakmici iznenadili smo Dinamo i hrvatske medije koji su nas podcijenili. Međutim vidjeli su da smo dobra ekipa."

Grahovac tvrdi kako je Dinamo odigrao kako su od njega i očekivali.

"Vidjeli smo ono što smo i očekivali od Dinama. Pripremili smo se za to i Dinamo je igrao onako kako smo i mislili. Tu smo ih iznenadili, vjerujem da će u ovu utakmicu ući još jače i organiziranije."

Bečani su vrlo opasni iz prekida i tu će prijetiti Livakoviću.

"Zadnjih tjedana smo jako dobro izvodili prekide, ako dođe do slobodnjaka u dobroj poziciji, pucat će onaj koji bude najspremniji."

Informacija o Dinamu ima puno i prenio ih je suigračima.

"Dosta puta sam igrao protiv Dinama i o Dinamu sam dosta razgovarao i sa suigračima i trenerom. U razgovoru s hrvatskim medijima sam već istaknuo naš mentalitet, Rapid je veliki klub i na sve smo spremni. U Austriji igramo pred punim stadionom kod kuće, a opet i na nekim manjim stadionima pa smo na sve to navikli."

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!