Košarka

Thunder pobjeđuje samo Lakerse, Miami podbacio protiv Celticsa

Branimir Korać • petak, 05.11.2021.
Thunder pobjeđuje samo Lakerse, Miami podbacio protiv Celticsa

U još četiri susreta NBA lige noćas, gosti su upisali tri pobjede, a jedini domaćin koji je slavio je Phoenix. Oklahoma City Thunder u gostima je slavio protiv Lakersa i tako upisao svoju drugu ovosezonsku pobjedu i to protiv istog protivnika...

Philadelphia je nastavila s pobjeda, a Detroit je nastavio s porazima. Pistonsi su na omjeru 1-7, malo toga im ide u prilog dok su Sixersi upisali sedmu pobjedu. Nije bilo lako, tek u drugom poluvremenu u kojem su limitirali domaćina na samo 32 poena, Sixersi su otišli do pobjede.

Seth Curry ubacio je 23 poena dok je Tyrese Maxey ubacio 20 poena uz pet asistencija. Kod poraženih Jerami Grant ubacio je 27 poena uz šest skokova, a Cade Cunningham dodao je 18 poena i deset skokova.

Napadački najlošiji nastup Heata ove sezone i tek drugi poraz. Protiv Celticsa je ubacio tek 78 poena, a posebno loše izgledao je u drugoj dionici koju je izgubio čak s 33:9. Celticsi su tu odveli utakmicu na svoju stranu te su kasnije rutinski odrađivali posao.

Sa 17 poena i pet skokova Celticse je predvodio Jaylen Brown, a 14 poena i šest asistencija dodao je Dennis Schröder. Kod poraženih Jimmy Butler je upisao 20 poena, a Duncan Robinson 16.

Rocketsi su učvrstili status jedne od najlošijih ekipa lige s omjerom 1-7. Sedmi poraz stigao je u gostima kod Phoenix Sunsa koji su slavili sa 123:111 boljom igrom u drugom poluvremenu. U prvom dijelu Rocketsi su bili ravnopravni, čak i vodili na odmoru, ali pobjeda je ipak otišla na stranu gostiju.

Devin Booker upisao je 27 poena i devet skokova, Landry Shamet dodao je 19 poena, a kod Rocketsa Kevin Porter ubacio je 20 poena uz šest skokova.

Oklahoma City Thunder ove sezone ima protiv Lakersa 2-0, a u ostalim susretima 0-6. Thunder je slavio i u Los Angelesu, ovaj put sa 107:104. Lakersi su bili bez LeBrona Jamesa, Davis, Westbrook i Anthony otišli su preko 20 poena, ali ostali ih nisu pratili.

Davis je bio najučinkovitiji s 29 poena i 18 skokova, a Westbrook je dodao 27 poena, šest skokova i pet asistencija. Kod poraženih Shai Gilgeous-Alexander ubilježio je 28 poena i šest asistencija.

NBA:
Detroit Pistons - Philadelphia 76ers 98:109
Miami Heat - Boston Celtics 78:95
Phoenix Suns - Houston Rockets 123:111
LA Lakers - Oklahoma City Thunder 104:107

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!