Nogomet

Futsal Dinamo u borbi za vrh ljestvice dočekuje Olmissum

Sportnet, Branimir Korać • utorak, 09.11.2021.
Futsal Dinamo u borbi za vrh ljestvice dočekuje Olmissum

Ove srijede u Zagrebu će se odigrati zaostala utakmica 5. kola 1.HMNL u kojoj Futsal Dinamo u Domu sportova II, s početkom u 19 sati, dočekuje Olmissum. Zaostala utakmica između Futsal Pule i Crnice u Puli i drugi put je otkazana zbog COVID-a 19 koji se ovaj put uvukao u redove pulskog prvoligaša.

Olmissum u ovom trenutku ima tri boda prednosti ispred Dinama, ali i lošiju gol-razliku i Dinamo će, u slučaju pobjede, skočiti na vrh ljestvice s jednakim brojem bodova i boljom gol-razlikom od Olmissuma i Vrgorca.

No, Dinamu neće biti lagano. Olmissum u Zagreb stiže pun samopouzdanja kao jedna od 16 najboljih momčadi Europe i kao momčad koja je tek jednom izgubila od zagrebačkog sastava, u ožujku 2020. na omiškom Ribnjaku.

Futsal Dinamo svakako ima veliki motiv prvi put u povijesti svladati prvaka pred svojim navijačima, a Plavi će, u slučaju pobjede, skočiti na vrh ljestvice zbog najbolje gol-razlike od ranije spomenute četvorke s 12 bodova.

Vrata dvorane otvaraju se u 18 sati, a na utakmici mogu prisustvovati navijači s COVID EU digitalnom putovnicom. Futsal Dinamo je na ulazu u dvoranu za sve one koji nisu cijepljeni i nisu preboljeli COVID-19, omogućio antigensko testiranje u iznosu od 50 kuna.

Utakmica će se, također, prenositi u izravnom prijenosu na YouTube kanalu Futsal Dinama.

Nakon ove utakmice slijedi reprezentativna pauza u kojoj će hrvatska futsal reprezentacija odigrati dvije prijateljske utakmice protiv reprezentacije Slovenije u sklopu priprema za Euro 2022 koje se u siječnju i veljači 2022. igra u Nizozemskoj.

5. kolo 1.HMNL:
29.10. Šibenik 1983 – Novo Vrijeme 5:5
30.10. Vrgorac – Alumnus 5:1
30.10. Universitas – Square 3:3
10.11. Futsal Dinamo – Olmissum, 19h
10.11. Futsal Pula – Crnica - ODGOĐENO

FOTO: Futsal Dinamo

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!