Košarka

Anzulović: 'Moramo pronaći odgovor na fizičku nadmoć Igokee'

Branimir Korać • srijeda, 17.11.2021.
Anzulović: 'Moramo pronaći odgovor na fizičku nadmoć Igokee'
Foto: Pixsell

Zadar u devetom kolu ABA lige u svojoj dvorani hvata drugu ovosezonsku pobjedu i to protiv momčadi koja je na omjeru 4-4...

U devetom kolu ABA lige Zadar na Višnjiku dočekuje Igokeu. Nova je to prilika za drugu pobjedu u regionalnom natjecanju, no protivnik je vrlo neugodan.

"Čeka nas iskusna i dobro vođena ekipa. Igokea igra uspješno u dva natjecanja, ove sezone igraju u FIBA Ligi prvaka i u AdmiralBet ABA ligi. Znamo koje su njihove kvalitete, znamo da su oni skloni promjenama ritma i promjenama u obrani. Mi moramo odgovoriti na njihovu fizičku snagu, ako u tome uspijemo, onda mislim da možemo doći do prilike da se nadamo povoljnom rezultatu", istaknuo je Vladimir Anzulović.

Aleksandar Bursać također hvali Igokeu i svjestan je kako je riječ o kvalitetnom protivniku. Međutim ističe kako se dobro treniralo u zadnje vrijeme te vjeruje u dobar rezultat.

"Nakon poraza protiv Budućnosti okrenuli smo se Igokei koja nas čeka u četvrtak. Znamo da se radi o dosta kvalitetnoj ekipi koja ima dosta mladih igrača koji su dosta fizički spremni. Mi u posljednjih 20 dana treniramo jako dobro, polako sve dolazi k sebi. Nadam se pobjedi protiv Igokee, naravno neće biti lako. Mi moramo s energijom i fokusom odgovoriti Igokei da bi bili u prilici da pobijedimo."

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!