Košarka

Bogdanović najbolji strijelac Jazza, Memphis ipak slavio tricom Jacksona Jr.

Matej Kačan • utorak, 23.11.2021.
Bogdanović najbolji strijelac Jazza, Memphis ipak slavio tricom Jacksona Jr.

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović odigrao je novu odličnu utakmicu, ali je njegov Utah Jazz pretrpio bolan poraz od Memphisa, i to tricom u posljednjim sekundama...

Košarkaši Utah Jazza upisali su tek šesti poraz ove sezone, ali je ovaj od Memphis Grizzliesa došao na posebno težak i bolan način. Utah je u dosta tijesnom susretu uglavnom vodila i sve je imala u svojim rukama.

No, Memphis je bio posebno motiviran da popravi dojam samo dan nakon poraza od Timberwolvesa od čak 43 razlike pa je u posljednjem napadu pri 118:116 za Utah Jaren Jackson Jr. osvojio podbacivanje za loptu.

Nju je potom uzeo Ja Morant koji je krenuo u prodor, a onda je vratio loptu Jacksonu Jr. koji je pogodio tricu za 119:118 i pobjedu Grizzliesa.

Jazzu je bio nedovoljan i sjajni Bojan Bogdanović koji je ubacio 24 poena uz čak sedam trica, a dvije uzastopne u posljednje dvije minute su i dovele Jazz u priliku da sam odlučuje o pobjedi.

Bogdanović je na terenu proveo 30 minuta te je iz igre gađao 8/14, od čega 7/11 za tri, a imao je i tri skoka i tri asistencije. 23 poena uz 13 skokova imao je Rudy Gobert.

Kod Grizzliesa je 32 ubacio Ja Morant, 28 Desmond Bane, dok je 26 ubacio junak Jackson Jr.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!