Košarka

Jazzeri uzvratili Pelicansima, Bogdanović samozatajan u pobjedi

Matej Kačan • nedjelja, 28.11.2021.
Jazzeri uzvratili Pelicansima, Bogdanović samozatajan u pobjedi

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović opet je bio dvoznamenkast u pobjedi svog Utah Jazza, ali nije imao tako dobru šutersku večer...

Samo dan nakon što su neočekivano poraženi od NO Pelicansa po povratku s pauze za Dan zahvalnosti, Utah Jazzeri ipak su se vratili stazama pobjede protiv istog suparnika.

U "uzvratu" u Salt Lake Cityju je Jazz ušao maksimalno ozbiljno, odmah je preuzeo inicijativu i praktički se do kraja nije osvrtao u jednosmjernom susretu gdje je Utah nakon prve dionice imala već 14 poena prednosti.

To je kroz susret išlo i do 40 u jednom trenutku, ali se "pražnjenjem klupa" i uvođenjem rezervi igra razvodnila pa su se Pelicansi vratili do prihvatljivih i konačnih 127:105.

Quinn Snyder svima je podijelio minutažu pa su se poeni lijepo rasporedili, a predvodnici su bili Donovan Mitchell s 21 i Mike Conley te Jordan Clarkson s po 20 poena.

Bojan Bogdanović nije odigrao svoju najbolju partiju, za 27 i pol minuta je iz igre gađao 2/7 uz sedam bacanja za 11 poena i četiri asistencije. Kod Pelicansa je 15 ubacio Jaxson Hayes.

NBA:
Utah - New Orleans 127:105

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!