Tenis

Mektić i Pavić: 'Veselimo se polufinalu, pritisak je dobra stvar'

Matej Kačan • utorak, 30.11.2021.
Mektić i Pavić: 'Veselimo se polufinalu, pritisak je dobra stvar'

Najbolji teniski par svijeta prokomentirao je svoju pobjedu nad Sinnerom i Fogninijem koja je donijela plasman Hrvatske u polufinale Davis Cupa...

Nakon odlučujuće pobjede u igri parova protiv Italije koja je Hrvatskoj donijela polufinale Davis Cupa, Nikola Mektić i Mate Pavić bili su prezadovoljni novom odličnom igrom protiv kombinacije Fognini/Sinner. Pavić je samo kratko prokomentirao:

"Drago nam je da nije bilo prevelike drame. Odigrali smo opet kvalitetan i suveren meč i sretni smo te prezadovoljni. Veselimo se polufinalu, tko god bio suparnik."

Mnogo je veseliji iza kamera, ovo je jer je 1 ujutro", prokomentirao je izjavu svog partnera Mektić, a onda se osvrnuo na činjenicu da je prvi par svijeta imao velik pritisak na svojim leđima jer je trebao donijeti taj bod.

"Pritisak je dobra stvar. Nije prvi meč koji igramo s pritiskom, ne bi došli do broja 1 da nismo dobivali puno takvih mečeva. Očekuje se od nas da odigramo kako treba, ali mi ulazimo u mečeve sa samopouzdanjem, znamo što trebamo raditi i bez obzira na pritisak, znamo što želimo igrati i pokazati. Hoće li to onda biti dovoljno, ako će nas netko na taj dan pobijediti, svaka mu čast", samouvjereno je kazao Mektić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!