Tenis

Hrvatski teniski savez omogućio hrvatskim navijačima 50 posto jeftinije ulaznice za finale

Sportnet, Mihaela Bradovski • subota, 04.12.2021.
Hrvatski teniski savez omogućio hrvatskim navijačima 50 posto jeftinije ulaznice za finale
Foto: AP Images

Svi oni koji planiraju krenuti prema Madridu, mogu ulaznice kupiti u pola cijene, priopćeno je iz Hrvatskog teniskog saveza...

Hrvatski teniski savez je omogućio da hrvatski navijači mogu kupiti ulaznice za nedjeljni finale Davis Cupa uz 50 posto popusta.

Procedura je sljedeća:

1) kliknite na poveznicu

2) Otvorit će se na karti mjesta sa sektorima u različitim bojama. Ako kupujete s mobilnog uređaja, potrebno je kliknuti na zeleni gumb ODABIR NA KARTI, jer ti uređaji otvaraju automatski odabir u unaprijed određenom formatu.

3) Nakon što su ulaznice odabrane, pojavit će se polje "Imate promotivni kod?" Ondje trebate upisati kod CRODAVIS i kliknuti na tipku VALIDATE. Vaš promo kod će vam dati 50 posto popusta na cijenu ulaznica.

4) Kada se zelena kvačica pojavi pored koda, trebate odabrati karte s kojima želite potvrditi kod. VAŽNO JE DA ODABERETE ULAZNICE, jer ako ih ne odaberete, nećete moći nastaviti s procesom plaćanja.

5) Sada trebate ispuniti obrazac s podacima o plaćanju i nastaviti s plaćanjem. Preporučujemo da ne napuštate stranicu dok ne vidite poruku da je plaćanje uspješno obavljeno. Ulaznice će biti poslane na isti e-mail koji je naveden u obrascu za plaćanje i možete ih preuzeti s računa o kupnji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisDavis Cup/Fed Cup
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!