Rukomet

Novi pozitivni testovi u hrvatskoj ženskoj rukometnoj reprezentaciji

Branimir Korać • petak, 10.12.2021.
Novi pozitivni testovi u hrvatskoj ženskoj rukometnoj reprezentaciji

Novi problemi u hrvatskoj ženskoj rukometnoj reprezentaciji. Novi pozitivni testovi na koronavirus i to na dan utakmice sa Španjolskom...

Na dan dvoboja protiv Japana, vrlo važnog susreta na kraju prve faze natjecanja, testiranje na koronavirus izbacilo je s Prvenstva Ćamilu Mičijević, Ivanu Dežić i Doru Krsnik.

Danas hrvatske rukometašice igraju protiv Španjolske, još jedan vrlo bitan susret, dvoboj u kojem ih pobjeda ostavlja u igri za četvrtfinale dok sve ostalo znači i matematički oproštaj.

I ponovno na dan utakmice problemi s pozitivnim testovima. Jutros je odrađen brzi antigenski test koji je dao pozitivne rezultate kod dvije članice stručnog stožera. Nakon toga napravljen je PCR test čiji se rezultati još čekaju.

Igračice su su zasad negativne, ali priprema za dvoboj je u potpunosti poremećena i ponovno vlada psihoza jer nitko ne zna kakvi će biti rezultati PCR testa.

U svakom slučaju problemi za hrvatsku žensku reprezentaciju se nastavljaju, a tko će moći uopće nastupiti protiv Španjolske, znat će se nakon što dođu PCR testovi.

FOTO: IHF

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!