Košarka

Bucksi u nedjeljnoj matineji lako nadvisili Knickse u Madison Square Gardenu

HINA, Matej Kačan • nedjelja, 12.12.2021.
Bucksi u nedjeljnoj matineji lako nadvisili Knickse u Madison Square Gardenu

Prvi susret nedjelje u NBA ligi odigran je u jako ranom terminu, a od 18 sati po hrvatskom vremenu Milwaukee je slavio nad New Yorkom u Madison Square Gardenu...

U prvoj utakmici nedjeljnog programa u NBA ligi, aktualni prvaci Milwaukee Bucksi lako su slavili sa 112:97 na gostovanju kod New York Knicksa u Madison Square Gardenu, gdje oslabljena domaća momčad nijednom nije bila u vodstvu.

Najbolji igrač utakmice bio je MVP prošlosezonskog finala Giannis Antetokounmpo koji je u pobjedu Bucksa ugradio "triple-double" s 20 koševa, 11 asistencija i 10 skokova. Khris Middleton je ubacio 24 poena, a Bobby Portis je uz 19 poena imao i 10 skokova.

Knicksi su u ovoj utakmici bili bez startnog razigravača Aleca Burksa i krila R.J. Barretta. Zato je novak Quentin Grimes uvršten u početnu postavu, a iskoristio je priliku ubacivši 27 koševa, pri čemu je pogodio sedam trica i time postavio novi klupski rekord u toj kategoriji kad su u pitanju novaci. Po 18 poena su postigli Derrick Rose i Kevin Knox.

Milwaukee se s 10 pobjeda u posljednjih 12 utakmica probio do drugog mjesta u Istočnoj konferenciji s učinkom 18-10, dok su Knicksi doživjeli treći uzastopni poraz i pali na 12. poziciju s učinkom 12-15.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!