Košarka

Bullsima zbog velikog broja zaraženih odgođene sljedeće dvije utakmice

Matej Kačan • ponedjeljak, 13.12.2021.
Bullsima zbog velikog broja zaraženih odgođene sljedeće dvije utakmice

Sljedeće dvije utakmice Chicago Bullsa, one protiv Pistonsa i Raptorsa, odgođene su zbog velikog broja zaraženih u redovima Bullsa...

NBA liga odlučila je odgoditi sljedeće dvije utakmice Chicago Bullsa zbog velikog broja zaraženih igrača u toj momčadi. Bullsi u ekipi trenutno imaju deset igrača koji su "ušli u protokole".

Bullsi su u utorak trebali igrati protiv Detroit Pistonsa, a u četvrtak kod Toronto Raptorsa, ali su spali na brojku od samo osam raspoloživih igrača, što je minimum za odigravanje utakmica, ali je ipak stigla odgoda.

Alize Johnson je u ponedjeljak stigao kao zadnji igrač koji je ušao u protokole, a tako se pridružio Zachu LaVineu, DeMaru DeRozanu, Troyju Brownu Jr., Cobyju Whiteu, Javonteu Greenu, Mattu Thomasu, Derricku Jonesu Jr., Ayou Dosunmuu te Stanleyju Johnsonu.

Bullsi nisu trenirali u ponedjeljak, a pravila su jasna: kad igrač uđe u protokole, mora biti u izolaciji deset dana ili ako prije toga ne dostavi dva negativna PCR nalaza u prozoru od 24 sata.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • tapiros13.12.2021. u 21:30
    Pa kako je to moguće???? Dakle Irwing ne igra cijelu sezonu, zabranjeno mu je, jer se nije htio cijepiti, a sada svi Bullsi zaraženi a cijepili se prije 2, 3 mjeseca??? Pa tko tu koga ...
    tapiros