Nogomet

Dalić: 'Bišćana vidim kao svog nasljednika, to je logičan i ispravan put'

Matej Kačan • srijeda, 15.12.2021.
Dalić: 'Bišćana vidim kao svog nasljednika, to je logičan i ispravan put'
Foto: Pixsell

Zlatko Dalić i Igor Bišćan sudjelovali su zajedno u emisiji gdje je izbornik A selekcije poručio da je Bišćan pravi kandidat za njegovog nasljednika...

Hrvatski izbornici A selekcije i U-21 reprezentacije Zlatko Dalić i Igor Bišćan gostovali su na HNTV-u, u emisiji "Mali nogometni razgovori", a u mnoštvu zanimljivih tema istaknula se jedna.

Zlatko Dalić nedavno je produžio svoj ugovor do 2024. i Eura iako su neki očekivali da odlazi nakon Katara, a već je označio osobu koja bi trebala biti njegov nasljednik. To je čovjek koji je sjedio pokraj njega.

"Što se tiče mog nasljednika, tu vidim samo Igora. To je jedan logičan i ispravan put, ali HNS će o tome odlučiti kad dođe vrijeme", bez zadrške je svog favorita istaknuo izbornik.

Bišćan se dokazao kao klupski trener u Olimpiji i Rijeci, a postao je jedan od najuspješnijih trenera u povijesti U-21 selekcije prvim prolaskom skupine na Euru u toj kategoriji, a odlično brodi i novim kvalifikacijama.

"Naše brojke ne treba podcijeniti, nisu slučajne. Dečki su bili jako motivirani i jako ozbiljni od prvog okupljanja", poručio je Bišćan o svojoj momčadi i rezultatima.

Dalić je prokomentirao i težak, ali zadovoljavajuć kraj kvalifikacija za SP u Kataru i tešku pobjedu nad Rusijom.

"Zaista nije bilo lako, pritisak je bio velik... toliko mi je laknulo kada je sudac svirao kraj zadnje utakmice", rekao je Dalić.

Čitavu emisiju pogledajte ovdje:

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!