Rukomet

Halil Jaganjac tri sezone na posudbi u Rhein-Neckar Löwenu

Mihaela Bradovski • srijeda, 15.12.2021.
Halil Jaganjac tri sezone na posudbi u Rhein-Neckar Löwenu
Foto: Pixsell

Halil Jaganjac od sljedeće sezone trebao je nositi dres Kielcea, ali danas je potvrđeno kako su ga Poljaci posudili Rhein-Neckar Löwenu...

Hrvatski reprezentativac Halil Jaganjac ipak neće na ljeto preseliti u Poljsku i sljedeće sezone s Kielceom napadati titule. Pokušat će to u Njemačkoj s Rhein-Neckar Löwenom.

Dogodio se preokret u kojem je poljski klub posudio Jaganjca na tri (!) sezone Löwenu nakon čega bi se Jaganjac trebao preseliti u Kielce s kojim je pod ugovorom do ljeta 2026. godine.

"Bit će to novo poglavlje u mom životu. Zahvaljujem se Rhein-Neckar Löwen koji mi je dao ovu priliku i Kielceu koji je pristao na ovu posudbu. Jako sam motiviran za sljedeći korak u karijeri s u najjačoj ligi svijeta", istaknuo je Jaganjac nakon potpisa ugovora.

Jaganjac će do kraja sezone nositi dres Nexea, a onda će se zaputiti u Bundesligu gdje ga očekuje veliki iskorak i borba s ponajboljim igračima današnjice.

U Kielceu računaju kako će kroz tri godine u Njemačkoj Jaganjac dodatno napredovati i biti od velike pomoći u zadnjoj sezoni ugovora.

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!