Košarka

Lakersi u neizvjesnosti: Anthony Davis ponovno ozlijeđen

Branimir Korać • subota, 18.12.2021.
Lakersi u neizvjesnosti: Anthony Davis ponovno ozlijeđen

Los Angeles Lakersi poraženi su u gostima kod Minnesote, ali to je manji problem. Veći problem je nova ozljeda Anthonyja Davisa...

U večeri povratka Isaiaha Thomasa u NBA ligu (19 poena za 22 minute), Lakersi su dosta zabrinuti dočekali kraj dvoboja protiv Timberwolvesa. Poraženi su 110:92, ali ne brine ih toliko poraz koliko situacija s Anthonyjem Davisom.

Jedan od ključnih igrača u pohodu Lakersa na naslov prvaka, dva puta je napuštao parket zbog ozljede, a druga ozljeda je ipak ozbiljnija od one prve.

U ranoj fazi susreta morao je u svlačionicu nakon što iskrenuo zglob, međutim uspio se vratiti u drugoj četvrtini i nastaviti s igrom.

Razlog za zabrinutost stigao je u trećoj dionici kada je nezgodno doskočio na nogu Jadena McDanielsa i u bolovima ostao na parketu.

Tom prilikom došlo je do ozljede koljena, Davis je u bolovima i uz pomoć otišao prema svlačionici, a koliko je bol bila jaka pokazuju i snimke kako je u tunelu prema svlačionici morao sjesti na pod jer nije više mogao nastaviti.

Prve informacije ipak daju ohrabrenja Lakersima jer kažu kako ipak nije riječ o teškoj ozljedi već samo kontuziji, ali napravit će se dodatna snimanja danas u Chicagu nakon čega će biti jasnije o koliko teškoj ozljedi je riječ.

Njegov duži izostanak bio bi uistinu težak udarac za Lakerse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • tapiros18.12.2021. u 15:07
    Nevjerojatno jak igrač, ali staklene konstitucije! Čovjek je doslovno čitavu karijeru pod nekom ozljedom - 20ak utakmica i ozlijeda neka. I to ne nešto što stalno vuće, stalno nešto drugo.
    tapiros