Košarka

Imenovani novi članovi Skupštine i Upravnog odbora Cibone

Sportnet, Branimir Korać • četvrtak, 23.12.2021.
Imenovani novi članovi Skupštine i Upravnog odbora Cibone
Foto: Pixsell

U Ciboni nastavljaju s preslagivanjima "na katu" pa su tako u rad kluba uključeni novi članovi Skupštine i Upravnog odbora. Priopćenje Cibone prenosimo u potpunosti...

Aktualno vodstvo KK Cibona, kao što je najavljeno u programu rada i javnim istupima, nastavlja s procesom demokratizacije, profesionalizacije upravljanja te osiguravanja stabilizacije poslovanja i financijskog restrukturiranja Kluba.

Na Skupštini koja je održana 21. prosinca imenovani su novi članovi Skupštine i Upravnog odbora KK Cibona. Novim članom Skupštine imenovan je odvjetnik Branimir Fingler, koji će u Skupštini zamijeniti dugogodišnjeg predsjednika Kluba Mladena Bušića. Uz navedeno, imenovan je i novi član Upravnog obora. Financijski stručnjak Ivan Matasić pojačat će ovo ključno operativno tijelo Kluba, a čijim članom više neće biti Luka Krkoč, koji će preuzeti novu funkciju u Klubu.

"Ovim putem želim u ime Kluba prije svega zahvaliti g. Mladenu Bušiću na dugogodišnjem radu, doprinosu u tranziciji Kluba i postizanju svih sportskih rezultata tijekom njegovog predsjedanja. Također, zahvaljujem na doprinosu u radu Upravnog odbora g. Luki Krkoču, kojem želim svu sreću u radu na novoj funkciji u Klubu. Novo vodstvo Kluba, sada ojačano i novim članovima u Skupštini i Upravnom odboru, ima jasan plan usmjeren osiguravanju financijske stabilnosti, kao osnovnog preduvjeta za daljnji rast i razvoj KK Cibona. Dolaskom g. Matasića kao eminentnog stručnjaka iz financijskog sektora, te g. Finglera ojačali smo tim koji će sudjelovati u procesu revizije cjelokupnog poslovanja Kluba započetog u proteklim tjednima", istaknuo je ovom prigodom Mauro Lukić, direktor KK Cibona.

Novoimenovani članovi Skupštine i Upravnog odbora svojim aktivnostima izravno su doprinijeli provođenju procesa koji za svoj primarni cilj imaju osiguravanje financijske stabilizacije Kluba. Na tom području će nastaviti raditi i u narednom razdoblju, a u cilju pronalaženja rješenja koje će osigurati dugoročnu stabilnost poslovanja i sveobuhvatno financijsko restrukturiranje KK Cibona.

U cilju snažnijeg pozicioniranja Kluba te podizanja razine komunikacije sa svim ljubiteljima i navijačima Kluba započeo je i proces pokretanja Cibona TV-a. Ovaj projekt bit će pod upravljačkom palicom upravo Luke Krkoča, dosadašnjeg člana Uprave i renomiranog medijskog stručnjaka s bogatim iskustvom na tom području.

Cibona TV će svojim programom gledateljima ponuditi brojne zanimljive sadržaje i informacije o aktivnostima Kluba, od razgovora s klupskim legendama do uvida u najnovije vijesti i sportske rezultate svih selekcija KK Cibona. Ovaj projekt će uz podizanje interesa i sustavnog informiranja ljubitelja zagrebačke košarke i samog Kluba, ujedno ponuditi i dodatnu platformu za jačanje marketinškog potencijala najtrofejnijeg hrvatskog košarkaškog kluba.

AUTOR: KK Cibona

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Premijer liga

1Zadar 292+515
2Split 274+463
3Cibona 229+148
4Dinamo Zagreb 1813+187
5Cedevita Junior 1911+186
6Zabok 1515+15
7Dubrovnik 1417-50
8Dubrava 1219-122
9Šibenka 1218-49
10Alkar 922-140
11DepoLink Škrljevo 624-318
12Bosco 130-835

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!