Košarka

Bogdanović vrlo dobar u pobjedi protiv oslabljenih Timberwolvesa

Branimir Korać • petak, 24.12.2021.
Bogdanović vrlo dobar u pobjedi protiv oslabljenih Timberwolvesa

Utah Jazz stigao je do pobjede protiv Minnesote uz dobar nastup Bojana Bogdanovića. Jazz je slavio u susretu koji je cijelo vrijeme držao pod kontrolom.

Utah Jazz ponovno je na pobjedničkim stazama. Nova pobjeda stigla je u dvoboju protiv Minnesote koja je doputovala oslabljena bez svoje prve zvijezde Karl-Anthonyja Townsa koji je bio pozitivan na koronavirus.

Jazzeri su znali kako iskoristiti tu veliku prednost, a posebno impresivno izgledali su u situacijama kada su Timberwolvesi pokušavali podići agresivnost u obrani, Jazz je tu pokazao širinu u napadu, pronalazio put do koša i ubijao entuzijazam gostiju.

Minnesota je osim bez Townsa bila i bez Patricka Beverleyja, Anthonyja Edwardsa, Jarreda Vanderbilta, Josha Okogieja, Taureana Princea i McKinleyja Wrighta.

Za razliku od Minnesote, Jazz zasad dobro izbjegava zarazu u momčadi te je među rijetkima koji nemaju problema s izostancima zbog pozitivnih testova.

U ovom susretu vrlo dobar bio je Bojan Bogdanović koji je u trećoj dionici ubacio četiri trice i držao Jazz u lijepoj prednosti. Susret je završio s 18 poena (2/5 za dva, 4/5 za tri, 2/2 slobodna) i dva skoka.

Donovan Mitchell predvodio je pobjednika s 28 poena, sedam asistencija i pet skokova, a Rudy Gobert dodao je 20 poena i 17 skokova.

Kod Minnesote Malik Beasley ubacio je 33 poena (7/16 trica) uz šest skokova, D'Angelo Russell dodao je 19 poena, 14 asistencija i sedam skokova, a Naz Reid dodao je 17 poena i deset skokova.

NBA:
Utah Jazz - Minnesota Timberwolves 128:116

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!