Košarka

Antetokounmpo se vratio sjajnim nastupom u pobjedi protiv Celticsa

Branimir Korać • subota, 25.12.2021.
Antetokounmpo se vratio sjajnim nastupom u pobjedi protiv Celticsa

Nakon izlaska iz COVID protokola, Giannis Antetokounmpo predvodio je Milwaukee Buckse u božićnoj pobjedi protiv Boston Celticsa...

Giannis Antetokounmpo na vrijeme je izašao iz COVID protokola da bi zaigrao u božićnom programu. Bucksi su ugostili Celticse i odličnim nastupom u drugom poluvremenu osigurali pobjedu 117:113.

Praktički cijelim tijekom susreta Bucksi su bili bolji protivnik, a susret su odveli na svoju stranu u posljednjoj minuti susreta.

Celticsi su još pet minuta prije kraja imali 13 poena prednosti da bi Bucksi serijom 15:2 poravnali minutu i pol prije kraja susreta.

Jaylen Brown s linije slobodnih bacanja vratio je prednost na stranu Bostona, a 30 sekundi prije kraja Wes Matthews ubacuje tricu za prvo vodstvo Bucksa.

Brown nakon toga ne pogađa, Celticsi brzim prekršajem na liniju slobodnih bacanja šalju Holidayja koji je precizan, a nakon još jednog neuspjelog napada, Khris Middleton pogađa jedno slobodno bacanje za plus četiri i kraj priče.

Antetokounmpo je ubacio 36 poena uz 12 skokova i pet asistencija, a po 17 poena dodali su Middleton (sedam asistencija) i Holiday (pet skokova). Bobby Portis završio je sa 16 poena i deset skokova.

Kod Bostona po 25 poena upisali su Jayson Tatum (devet skokova) i Jaylen Brown, a Robert Williams dodao je 11 poena i 14 skokova.

NBA:
Milwaukee Bucks - Boston Celtics 117:113

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!