Nogomet

'Brazilski Ronaldo' izabrao četvoricu najboljih igrača ikad

Matej Kačan • nedjelja, 26.12.2021.
'Brazilski Ronaldo' izabrao četvoricu najboljih igrača ikad
Foto: Pixsell

Premda i sam spada u vrh nogometne povijesti, Ronaldo Nazario de Lima, poznatiji kao "brazilski Ronaldo" izabrao je četiri najbolja igrača ikad i nije uvrstio sebe...

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Ronaldo Luis Nazario de Lima, poznatiji svima kao Ronaldo, "pravi Ronaldo" ili "brazilski Ronaldo", odgovorio je na pitanje o najboljem nogometašu ikad.

Mnogi bi i danas upravo njega stavili na taj pijedestal, posebno prije teških ozljeda, ali je i usprkos njima uzeo dva Svjetska prvenstva s Brazilom (1994. i 2002.) uz nebrojene trofeje u najvećim europskim klubovima.

Igrao je za PSV, Barcelonu, Inter, Real Madrid i Milan u Europi, a na pitanje o najboljem igraču ikad nije se mogao zaustaviti i odlučiti za jedno ime.

"Ako mene pitate, četiri najbolja igrača u povijesti su Pele, Maradona, Lionel Messi i Cristiano Ronaldo", odgovorio je predstavnicima medija.

Ronaldo se nakon kraja igračke karijere bacio u poduzetničke vode pa je trenutno vlasnik španjolskog Valladolida koji se natječe u Segundi, a u planu ima preuzeti i svoj matični Cruzeiro.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!