Tenis

Andrej Rubljov peti sudionik ekshibicije u Abu Dhabiju koji je zaražen

Branimir Korać, HINA • ponedjeljak, 27.12.2021.
Andrej Rubljov peti sudionik ekshibicije u Abu Dhabiju koji je zaražen

Sve je veći broj tenisača i tenisačica koji su sudjelovali na ekshibiciji u Abu Dhabiju, a nakon nje su bili pozitivni na koronavirus. Peti zaraženi je Andrej Rubljov...

Ruski tenisač Andrej Rubljov je peti sudionik ekshibicijskog turnira u Abu Dhabiju koji je pozitivan na koronavirus.

"Ja sam cijepljen i pripremao sam se za ATP kup i Australian Open. Trenutno sam u Barceloni i nažalost test je pokazao da sam pozitivan na COVID-19. Nalazim se u izolaciji i slijedim sve protokole, a kada se oporavim moći ću putovati u Melbourne", izjavio je peti tenisač svijeta, koji je bio pobjednik ekshibicijskog turnira u Abu Dhabiju, gdje je u finalu svladao Britanca Andyja Murrayja.

Osim Rubljova, pozitivni na koronavirus nakon turnira u Abu Dhabiju bili su Rafael Nadal, Kanađanin Denis Shapovalov, olimpijska pobjednica Švicarka Belinda Benci i Tunižanka Ons Jabeur.

Osvajačica US Opena Emma Raducanu bila je zaražena prije turnira i nije mogla sudjelovati, a koronavirusom se zarazio i Nadalov trener Carlos Moya.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • tapiros27.12.2021. u 11:35
    Sve 5 - bitno da si cijepljen i da se ATP hvali da je 95 od 100 najboljih isto cijepljeno. A što to znači najbolje pokazuje to da su ljudi svejedno zaraženi i kao takvi mogu širiti zarazu svima! Pa cijepite se!
    tapiros