Tenis

Kyrgios: 'Đoković je potreban tenisu, ako ne bude velike trojke na Australian Openu bit će to katastrofa'

HINA, Matej Kačan • srijeda, 29.12.2021.
Kyrgios: 'Đoković je potreban tenisu, ako ne bude velike trojke na Australian Openu bit će to katastrofa'

Izostanak sve trojice ponajboljih tenisača u povijesti, Rafaela Nadala, Rogera Federera i Novaka Đokovića bio bi katastrofičan za prvi Grand Slam sezone, smatra Nick Kyrgios...

Australski tenisač Nick Kyrgios izjavio je da bi bila katastrofa ako nitko od "velike trojke" ne bude igrao na Australian Openu.

Za Rogera Federera se već odavno zna da neće sudjelovati jer se oporavlja od operacija koljena. Rafael Nadal se zarazio koronavirusom i još nije potvrdio nastup na prvom Grand Slamu sezone, dok Novak Đoković još nije otkrio je li cijepljen, a što je obavezno za sve tenisače i tenisačice koji će nastupiti na Australian Openu.

"Iako ne znam kakva je Đokovićeva situacija, on je potreban tenisu. Nadam se da je imao dobar Božić i da će još dugo igrati. Kao što sam i prije rekao Federer, Nadal i Đoković trebali bi igrati. Ako ne bude sve trojice to će biti katastrofa za navijače i sve koji uživaju u tenisu. Njihov izostanak bit će prilika za neke mlade igrače da ostvare dobar rezultat, ali tenis treba Federera, Nadala i Đokovića", izjavio je Kyrgios.

I brojne ozljede su prisilile teniske zvijezde da otkažu nastup, pa na Australian Openu neće biti Serene Williams, Biance Andreescu, Stana Wawrinke i Dominica Thiema.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!