Nogomet

Turski mediji: Vida je na izlaznim vratima Bešiktaša

Matej Kačan • četvrtak, 30.12.2021.
Turski mediji: Vida je na izlaznim vratima Bešiktaša

Hrvatski reprezentativni stoper Domaagoj Vida je prema navodima turskih medija stavljen među one koji su na listi za otpis u turskom Bešiktašu nakon loše polusezone...

Kako navode turski mediji, tamošnji prvoligaš Bešiktaš je nakon razočaravajuće polusezone podvukao crtu, napravio analizu i došao do zaključka da je Domagoj Vida jedan od onih za otpis.

Vida je po analizi svojim greškama direktno utjecao na prosipanje bodova pa je odluka kluba da ne treba ostati i može otići iz Bešiktaša čim dođe ponuda za njega.

Turci navode i da je Vida na ljeto tražio novi ugovor s manjom plaćom, ali Turci su ocijenili i da je to preskupo te je zadržan postojeći ugovor koji se zaključuje na ljeto, a Vidu bi htjeli unovčiti ili ga se riješiti što prije.

Tekst na turskom Fantiku objavljen je pod naslovom "Zbogom, Domagoj!", a spominjao se interes engleskog Watforda za usluge hrvatskog reprezentativca.

No, nije to jedina opcija jer već duže vrijeme poznato je koketiranje Vide i matičnog Osijeka. Osječani bi mogli izvući nešto korisno iz situacije gdje ga se Bešiktaš želi riješiti pod svaku cijenu.

Vida je više puta izrazio želju za povratkom, a nedavno je Nenad Bjelica kazao kako je reprezentativac poželjan u Gradskom vrtu u svakoj funkciji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!