Košarka

Dobre vijesti iz Warriorsa, Thompson na treningu igra sa starterima

Matej Kačan • petak, 31.12.2021.
Dobre vijesti iz Warriorsa, Thompson na treningu igra sa starterima

Zvijezda Golden State Warriorsa, šuter Klay Thompson trebao bi se uskoro vratiti na parkete, a navodi govore da već na treninzima igra sa starterima...

Golden State Warriorsi uživaju u sjajnoj sezoni na vrhu Zapada, a ona bi uskoro mogla postati još bolja povratkom Klayja Thompsona. Sjajni šuter muku muči s ozljedama i nije zaigrao od finala 2019., ali to će se uskoro promijeniti.

Njegov oporavak od ozljede ligamenta pa Ahilove tetive bliži se kraju pa je za vrijeme ovotjednih treninga igrao sa starterima na treningu. Warriorsi su imali vremena za trening jer im je odgođen susret s Denver Nuggetsima.

Od početka sezone se spominjao kasni prosinac ili rani siječanj kao datum povratka, ciljao se Božić, ali čini se da bi se povratak i prvi nastup Thompsona nakon dvije i pol godine trebao dogoditi 9. siječnja protiv Cavaliersa.

Thompson je ozlijedio ligament koljena u šestoj utakmici finala 2019. protiv Raptorsa, a u trening kampu za sezonu 2020/21 mu je pukla Ahilova tetiva u pripremama za povratak pa je isti prolongiran za još sezonu i pol.

"Klay će biti starter kad se vrati. Neću se poigravati i uvoditi ga s klupe neko vrijeme, ništa slično tome", dodatno je navijače ohrabrio trener Warriorsa Steve Kerr.

Warriorsi su trenutno na diobi prvog mjesta Zapada, ali i cijele NBA lige s Phoenix Sunsima na omjeru 27-7.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!