Nogomet

Drugoligaš boljim izvođenjem jedanaesteraca izbacio Majerov Rennes

Mihaela Bradovski • nedjelja, 02.01.2022.
Drugoligaš boljim izvođenjem jedanaesteraca izbacio Majerov Rennes
Foto: Pixsell

Tri prvoligaša nisu uspjela proći u osminu finala Francuskog kupa, a među njima je i Majerov Rennes koji je izgubio na penale...

U prvoligaškom dvoboju Montpellier je ugostio Strasbourg i upisao je pobjedu 1:0. Bio je to vrlo zanimljiv susret u kojem su obje momčadi tražile pogotke, ali Strasbourg je još jednom potvrdio kako ima priličnih problema s realizacijom.

Pobjedu Montpellieru donio je Mihailo Ristić u 20. minuti susreta, gosti su se mogli vratiti u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, ali Habib Diallo nije realizirao kazneni udarac.

Clermont je odigrao dosta lošu utakmicu u gostima kod Bastije i upisao je poraz 2:0. Drugoligaš je slavio golovima Benjamina Santellija i Anthonyja Robica.

Lovro Majer odradio je cijelu utakmicu za Rennes u gostima kod Nancyja. Nakon 90 minuta nas semaforu bilo je 1:1 te je odluka pala u raspucavanju s 11 metara.

Upravo Majer bio je među izvođačima u raspucavanju, on je bio precizan, ali u šestoj seriji Loic Bade nije zabio dok je na drugoj strani Shaquil Delos pogodio.

Francuski kup, šesnaestina finala:
Montpellier - Strasbourg 1:0
Bastia - Clermont 2:0
Bergerac - Creteil 5:4 penali (0:0)
Nancy - Rennes 4:3 penali (1:1)

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!