Tenis

Nadal: 'Da je htio, Đoković je mogao igrati bez ikakvih problema'

Matej Kačan • četvrtak, 06.01.2022.
Nadal: 'Da je htio, Đoković je mogao igrati bez ikakvih problema'

Šesti tenisač svijeta, Španjolac Rafael Nadal prokomentirao je kontroverzu oko svog velikog rivala Novaka Đokovića i njegovog ulaska u Australiju...

Na cijelu situaciju i dramu s Novakom Đokovićem reagirao je i Rafael Nadal, drugi član Velike Trojke koji bi trebao nastupiti na Australian Openu nakon što je prebolio koronavirus. Nadal je stava da si je Đoković za mnogo stvari sam kriv.

"Svijet je dovoljno propatio, cijepi se. Da je htio, mogao je igrati Australian Open bez ikakvih problema. Prošao sam koronavirus, dvaput sam cijepljen. Ako to učinite, nemate nikakvih problema za igranje ovdje, to je jasno", rekao je Nadal, pa nastavio:

"Oko ostalih stvari ne želim imati ili davati mišljenje ako nemam sve informacije. Jedino što je za mene jasno je da možete igrati u Australiji i svugdje ako ste cijepljeni. Moje je mišljenje da je bilo dovoljno patnje u svijetu da se pravila ne bi slijedila."

Nadalu se ipak nije svidjela cijela drama oko deportiranja i ostalih stvari na aerodromu.

"Naravno da mi se situacija ne sviđa, u jednu ruku mi ga je i žao. No, u isto vrijeme, znao je koji su uvjeti već mjesecima i donio je svoju odluku", kazao je Nadal.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!