Nogomet

Trippier i službeno u Newcastleu: 'Drago mi je što sam došao u ovaj fantastični klub'

HINA, Mihaela Bradovski • petak, 07.01.2022.
Trippier i službeno u Newcastleu: 'Drago mi je što sam došao u ovaj fantastični klub'

Engleski premierligaš Newcastle doveo je prvo pojačanje u zimskom prijelaznom roku, iz Atletico Madrida stigao je engleski reprezentativni branič Kieran Trippier (31) s kojim su potpisali ugovor na dvije i pol godine.

Ujedno, on je prvo pojačanje Newcastlea od kada je klub u vlasništvu bogatog saudijskog fonda. Vrijednost transfera procjenjuje se na 14 milijuna eura.

Trippier je bio član Atletica od 2019. i u dvije i pol godine skupio je 86 nastupa i upisao 11 asistencija. Također, dobro je upoznat sa trenerom Eddiejem Howeom, s kojim je radio dok je igrao za Burnley.

"Drago mi je što sam došao u ovaj fantastični klub. U Madridu mi je bilo lijepo, ali kada sam čuo da se za mene interesira Newcastle i budući da sam već radio sa Eddiejem Howeom, znao sam da želim biti tu. Znam da nas čeka puno posla, ali isto tako sam svjestan koliko je ovo nevjerojatan klub i da ima talentirane igrače", izjavio je Trippier.

Newcastle je na predzadnjem mjestu Premier lige, dva boda ispod zone spasa, a u dosadašnjih 19 kola upisao je samo jednu pobjedu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!