Košarka

Bogdanović opet dvoznamenkast, ali bez trice u iznenađujućem porazu Jazza

Matej Kačan • utorak, 11.01.2022.
Bogdanović opet dvoznamenkast, ali bez trice u iznenađujućem porazu Jazza

Košarkaši Utah Jazza sigurno nisu očekivali poraz od pretposljednje momčadi lige, a Bojan Bogdanović je u tom porazu bio solidan, no i tiši nego inače...

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović nastavio je svoju formu utakmica s preko deset ubačenih poena, ali ovaj put nije bio toliko maestralan kakav zna biti, a ni cijeli Jazz nije briljirao.

Utah je izgubila od momčadi iz donjeg doma Istoka, od Detroit Pistonsa kojima je ovo tek deveta pobjeda sezone uz čak 30 poraza i nalaze se tek ispred Orlanda na Istoku i u cijeloj ligi.

Utah je krenula dobro i nakon prve dionice ima 14 poena viška, ali je Detroit sve preokrenuo sjajnom trećom četvrtinom koju je dobio s čak 40:23, a dobru igru nastavio je i učvrstio u četvrtoj za konačnih 126:116.

Prvi izbor drafta Cade Cunningham s 29 je poena i osam asistencija bio najraspoloženiji u redovima Pistonsa, a također 29 uz šest skokova imao je Saddiq Bey.

Kod Utaha je Donovan Mitchell ubacio 31, dok je Hassan Whiteside dobro iskoristio priliku dok je Gobert u protokolima te je imao 21 ubačaj i 14 skokova.

Bogdanović je na terenu proveo 34 minute i za to je vrijeme iz igre gađao 5/9, 2/3 bacanja za 12 poena uz četiri skoka i dvije asistencije, ali je ostao bez pogođene trice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!