Košarka

Zubac slab u uzbudljivoj pobjedi Clippersa nakon velikog preokreta

Matej Kačan • srijeda, 12.01.2022.
Zubac slab u uzbudljivoj pobjedi Clippersa nakon velikog preokreta

Jedini hrvatski predstavnik u NBA večeri Ivica Zubac nije imao dobru partiju opterećenu prekršajima, ali su njegovi LA Clippersi ostvarili najuzbudljiviju pobjedu večeri...

Los Angeles Clippersi svladali su Denver Nuggetse u dvoboju sredine Zapada u jednom jako uzbudljivom susretu u kojem nije bilo mnogo poena, ali je bilo mnogo obrata i uzbuđenja do konačnih 87:85.

Clippersi su izveli fantastičan preokret te su nadoknadili čak 25 poena zaostatka u drugom poluvremenu. Do konca treće su domaćini došli na minus 11, a onda su stigli i do važne pobjede.

Momčad iz Los Angelesa odigrala je očajno prvo poluvrijeme sa samo 28 poena, a najviše je gubila sredinom treće s 59:34. No, krenuo je niz Clippersa, ali i očajna igra Denvera koji će u sljedećih deset minuta ubaciti tek sedam poena.

Sedam minuta do kraja na krilima Terancea Manna Clippersi su i izjednačili, a povezanim poenima Reggieja Jacksona su i poveli. Nikola Jokić probao je odgovoriti, ali su se Clippersi u završnici raspucali i riješili su tricama.

Amir Coffey je s 18 poena i sedam asistencija vodio Clipperse, po 13 su dodali Jackson i Mann. Ivica Zubac igrao je samo deset minuta te je iz igre šutirao 1/2 za dva poena bez skokova, a imao je i problema s prekršajima.

Kod Denvera je Aaron Gordon zabio 30 uz 12 skokova, dok je Nikola Jokić imao 21 ubačaj uz 13 skokova i osam asistencija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!