Tenis

Nesretni Goffin zbog ozljede predao Murrayju u četvrtfinalu Sydneyja

Mihaela Bradovski • četvrtak, 13.01.2022.
Nesretni Goffin zbog ozljede predao Murrayju u četvrtfinalu Sydneyja

David Goffin nema sreće s ozljedama, a u Sydneyju, neposredno uoči Australian Opena, zbog ozljede koljena predao je meč Andyju Murrayju...

Andy Murray prošao je u polufinale turnira u Sydneyju, ali nije bio posebno sretan. Prošao je nakon što je David Goffin predao meč nakon prvog seta koji je Murray dobio s glatkih 6:2. Belgijac je predao zbog ozljede koljena.

"Šteta, ozljede i sve, kako si stariji sve ti to teže pada, ali nadam se da će biti u redu. Propustio je osam mjeseci zbog operacije lakta, nije to lako vidjeti", priznao je Murray.

Drugi Britanac Daniel Evans imao je više posla protiv Amerikanca Maximea Cressyja. Evans je slavio u dva seta, ali potrošio je skoro dva sata u pobjedi 6:4, 7:6. Cressy je u drugom setu imao i set loptu, ali nije je iskoristio.

Američki dvoboj između Reillyja Opelke i Brandona Nakashime pripao je Opelki koji je bio bolji u dva seta. Tijekom cijelog meča Opelka je dobro servirao i protivniku nije dopustio nijednu break loptu.

Prvi nositelj Aslan Karacev jedini je morao igrati tri seta. Probleme mu je stvarao Talijan Lorenzo Sonego, ali Karacev je ipak u trećem setu bio dosta bolji te glatko slavio sa 6:2.

ATP Sydney, četvrtfinale:
Andy Murray (Velika Britanija) - David Goffin (Belgija, 8) 6:2 predaja Goffina
Daniel Evans (Velika Britanija, 3) - Maxime Cressy (SAD) 6:4, 7:6(5)
Reilly Opelka (SAD, 4) - Brandon Nakashima (SAD) 7:6(4), 6:2
Aslan Karacev (Rusija, 1) - Lorenzo Sonego (Italija, 5) 6:2, 3:6, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!