Rukomet

Novi problemi s koronavirusom: Šušnja pozitivan, Mihić ima lagane simptome

Branimir Korać • petak, 14.01.2022.
Novi problemi s koronavirusom: Šušnja pozitivan, Mihić ima lagane simptome
Foto: Pixsell

I dok se očekuje dozvola za povratak na parket Luke Cindrića i Marina Marića, javio se novi problem, jedan od igrača bio je pozitivan na jutarnjem antigenskom testiranju...

Hrvatski rukometni savez priopćio je loše vijesti koje su postale poznate jutros. Naime Hrvatska je ostala bez još dvojice igrača za dvoboj protiv Srbije.

"Današnje PCR testiranje pokazalo je da je kružni napadač Leon Šušnja pozitivan na Covid - 19. Lagane simptome za sada ima Lovro Mihić. Kako vremena za pripremu utakmice sa Srbijom nema previše, izbornik Hrvoje Horvat će tijekom noći odlučiti koju će dvojicu igrača pozvati naknadno u Mađarsku pod uvjetom da imaju negativni PCR test", stoji u priopćenju.

Da stvar bude još gora, otpadanjem Mihića, Hrvatska je na lijevom krilu za dvoboj protiv Srbije trenutno samo na Marinu Jeliniću koji je sinoć pozvan nakon što je David Mandić zbog plavog kartona suspendiran za taj dvoboj.

Jelinić tako ni kriv ni dužan izbija u prvi plan, a da još sinoć nije niti mislio da će danas već biti u Szegedu.

Za očekivati je da će Horvat zvati još jedno lijevo krilo, nema drugog izbora te još jednog igrača koji bi mogao pomoći u obrani.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!