Košarka

Westbrook o komentarima Magica Johnsona: 'Ima pravo na svoje mišljenje'

Matej Kačan • nedjelja, 16.01.2022.
Westbrook o komentarima Magica Johnsona: 'Ima pravo na svoje mišljenje'

Zvijezda LA Lakersa Russell Westbrook prokomentirao je kritike koje je na račun igara Lakersa, a pogotovo truda ekipe odaslao legendarni Magic Johnson...

Situacija u Los Angeles Lakersima nikako ne izgled dobro. Igre su u najmanju ruku promjenjive, navijači su nezadovoljni, a kritikama se javno pridružio i Magic Johnson.

Nekadašnji legendarni organizator igre i šef košarkaških operacija Lakersa javio se na Twitteru nakon teškog poraza Lakersa od čak 37 razlike protiv Denvera.

"Mi kao navijači Lakersa možemo prihvatiti da smo nadigrani, ali zaslužujemo više od ovog nedostatka borbe i svijesti o hitnosti. Vlasnica Jeanie Buss zaslužuje bolje", napisao je.

LeBron James napustio je dvoranu bez komentara pa je Magicove reakcije prokomentirala druga zvijezda Lakersa Russell Westbrook.

"Nemam komentar. Magic ima pravo na svoje mišljenje, ali on nije tu svaki dan s nama. Nije svjestan svega što se događa unutar ekipom dok pokušavamo riješiti situaciju. Nemam odgovor, svijet ima pravo na mišljenje i to je to", kazao je Westbrook.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!