Rukomet

Rastko Stojković: 'I dalje tvrdim da imamo kvalitetniju ekipu i pojedince od Hrvatske'

Branimir Korać • nedjelja, 16.01.2022.
Rastko Stojković: 'I dalje tvrdim da imamo kvalitetniju ekipu i pojedince od Hrvatske'
Foto: Pixsell

Bivši pivot reprezentacijue Srbije Rastko Stojković vrlo je nezadovoljan ishodom dvoboja u Szegedu i uvjeren je kako je Srbija kvalitetnija...

Hrvatska je u drugom kolu grupne faze natjecanja svladala Srbiju 23:20, međutim Rastko Stojković i dalje nije uvjeren da je Hrvatska bolja.

"I dalje tvrdim da imamo kvalitetniju ekipu i pojedince od Hrvatske. Najveći krivac je jako loše postavljena taktika gdje je Srbija ostavljena bez ideje, a realizatorski je jako moćna", kaže Stojković u podcastu za Balkan Handball.

Taktiku koju je postavio Gerona vidi kao veliki problem.

"Nitko me ne može uvjeriti da dečki nisu dali svoj maksimum. Ali kada izlazite na teren, a netko vas nije pripremio kako treba... Hrvatska je ozbiljna i sjajno uigrana reprezentacija, imam jako visoko mišljenje o Musi, Čupiću, ali netko vam mora dati ideju kako da dođete do pobjede, a ako vam kaže na način koji ne funkcionira, onda ste u velikom problemu."

Luka Cindrić pšokazao je klasu svojim ulaskom na teren, a Stoijković smatra kako mu je karantena pomogla.

"Ne vidim problem s tih deset dana karantene osim što se dečko jako dobro odmorio. Samo je ležao, gledao filmove, nije zaboravio igrati rukomet. A da je to klasa od igrača, to je suvišno i govoriti, osvojio je sam Ligu prvaka, igra u Barceloni... Ali ja i dalje tvrdim da imamo bolju i kvalitetniju ekipu od Hrvatske."

"Ja i dalje vjerujem da se igra još pet utakmica, mi bi ih dobili četiri puta", zaključuje Stojković koji smatra kako pobjeda Srbije protiv Francuske, za koju tvrdi da ima najbolje pivote na svijetu, ne bi bila posebno iznenađenje.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • tomahawk9217.01.2022. u 12:24
    ja se kladim da se ti rodiš 5x da bi 4 života radio u pečenjari,a ovaj te usralo da budeš debel i stav te na pivota
    tomahawk92