Rukomet

COVID bolnica sve veća: Hrvatska ostala bez još dva jaka aduta

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 17.01.2022.
COVID bolnica sve veća: Hrvatska ostala bez još dva jaka aduta
Foto: Pixsell

Nevjerojatno. Broj pozitivnih slučajeva u hrvatskoj reprezentaciji je sve veći pa su tako od danas na listi onih koji moraju pauzirati i David Mandić i Željko Musa...

Luka Cindrić i Domagoj Duvnjak u trećoj fazi priprema, pa Marko Mamić odmah nakon dolaska u Szeged, pa nakon Francuske Lovro Mihić i Leon Šušnja, uoči Srbije i Zvonimir Srna i Matej Mandić, a sada i David Mandić i Željko Musa - svi redom pozitivni. Dodajmo i kako David Mandić protiv Srbije nije igrao zbog plavog kartona, a Halil Jaganjac je zaradio blagi potres mozga.

Nevjerojatna količina pehova zadesila je hrvatsku reprezentaciju u kratko vrijeme i bit će zanimljivo koga će izbornik pozvati u reprezentaciju u slučaju prolaska u sljedeću fazu natjecanja.

Musinim pozitivnim testom umjesto njega bi trebao uskočiti Jakov Gojun koji je tek stigao iz Zagreba u Szeged, a Mandićevim otpadanjem na krilu ostaju Jelinić i Ravnić.

Pola reprezentacije je out i bit će potrebna svježa krv ukoliko Hrvatska prođe pobjedom protiv Ukrajine i uz pomoć Francuza. protiv Srbije.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!