Rukomet

Gadža: 'Crnogorce također krasi borbenost i 5-1 obrana, bit će to teška utakmica'

Matej Kačan • utorak, 18.01.2022.
Gadža: 'Crnogorce također krasi borbenost i 5-1 obrana, bit će to teška utakmica'
Foto: Pixsell

Hrvatski rukometaš Ante Gadža prokomentirao je učinjeno u prrvom krugu EP-a u Mađarskoj, a najavio je i drugi krug te utakmicu protiv Crne Gore koja je po načinu igre slična Hrvatskoj...

Ante Gadža također je kao jedan od važnijih igrača u skupini vrlo zadovoljan odrađenim poslom u Szegedu i unatoč svim nedaćama s optimizmom gleda prema Budimpešti i drugom krugu.

"Veliki uspjeh i zadovoljni smo. Imali smo problema, praktički svaku utakmicu je igrala nova postava. Dolazili smo, čekali, testirali se, ali kroz sve tri utakmice nas je krasilo zajedništvo, borba i želja i tu smo pokazali da smo na visokoj razini."

Slijedi drugi krug i utakmica protiv Crne Gore koja je za sebe napravila ogroman uspjeh plasmanom u drugu fazu, a pokazala je i dobar rukomet.

"Crna Gora je napravila za njih velik rezultat, znamo da su i oni borbeni, imaju jednu agresivnu 5-1 obranu. Bit će teška prva utakmica, a za Dance se zna da dominiraju ovim turnirom."

Pogled prema četvrtfinalu ne otkriva mnogo jer u drugoj skupini je kaos i ne zna se tko bi mogao dalje.

"Znamo da svatko tamo može proći, ali ne opterećujemo se time, ta grupa dolazi tek sljedeći tjedan. Idemo utakmicu po utakmicu, loptu po loptu i tako ćemo gledati."

Nadamo se i pokojem izlasku iz izolacije i pojačanju za drugi krug.

"Jedva čekamo da se vrate dečki, mjesec dana smo se uigravali i proveli zajedno i šteta bi bila da sad propuste ostatak turnira. Mislim da su blizu izlaska iz izolacije, da nam se vrate i da zajedno budemo još jači", kazao je Gadža.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!