Rukomet

Vraća se Mirko Alilović, Hrvatska s dva pozitivna nakon današnjeg testiranja

Branimir Korać • utorak, 18.01.2022.
Vraća se Mirko Alilović, Hrvatska s dva pozitivna nakon današnjeg testiranja
Foto: Pixsell

Nakon što je Mate Šunjić bio pozitivan na testiranju na koronavirus, hrvatski problemi na vratarskim pozicijama su se pojačali i izbornik Hrvoje Horvat morao se okrenuti pričuvnim rješenjima...

Nakon Jakova Gojuna, još jedan hrvatski rukometaš koji se oprostio od reprezentacije stavlja se na raspolaganje izborniku Hrvoju Horvatu.

Mirko Alilović dolazi u Budimpeštu gdje će pokušati pomoći Hrvatskoj u nastavku Europskog prvenstva nakon što je koronavirus poharao i vratare izbacivši iz kadra Mateja Mandića i Matu Šunjića.

Mirko brani u Szegedu, Budimpešta nije daleko i zbog svega što se događa oko reprezentacije odlučio je vratiti se iz reprezentativne mirovine i staviti se na raspolaganju izborniku.

Alilović nije jedini vratar koji pojačava reprezentaciju, tu su i Kristian Pilipović koji tek dobiva dozvolu EHF-a za promjenu reprezentacije te Dominik Kuzmanović.

Inače, jedna nevolja nikada ne ide sama pa tako na koronavirus nije pozitivan samo Mate Šunjić na današnjem testiranju već i Nikola Grahovac.

FOTO: Ivo Čagalj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!