Rukomet

Čupić: 'Bio je to jedan od takvih dana kada ništa ne funkcionira i ništa ne ide'

Branimir Korać • četvrtak, 20.01.2022.
Čupić: 'Bio je to jedan od takvih dana kada ništa ne funkcionira i ništa ne ide'
Foto: Pixsell

Ivan Čupić predvodio je hrvatske strijelce sa sedam pogodaka, a nakon susreta otvoreno je progovorio i poručio da nema sada alibija...

Jednostavno ništa nije funkcionirala. Bio je to dan kada ništa ne polazi za rukom, smatra Ivan Čupić.

"Osim prvih desetak minuta, Crnogorci su bili bolji, držali prednost. Bio je to jedan od takvih dana kada ništa ne funkcionira i ništa ne ide. Na žalost poklopio nam se u krivom trenutku iako kada god izgubiš krivi je trenutak. Nismo bili pravi niti u obrani, niti u napadu. Puno nervoze, puno razgovora sa sucima od kojih prvi ja. Bili smo bezidejni tijekom cijelog meča i normalno da se to odrazi na rezultatu. Crna Gora je imala fantastičnu utakmicu, golman im je bio sjajan, bili su disciplinirani i mirni i pobijedili su nas našim oružjem."

Sve što se događalo, od pozitivnih testova pa do ranog termina utakmice, Čupić smatra da ne treba uzimati za alibi.

"Ja nemam s tim problem, ne znam kako utječe na ostale dečke. Najlakše je sada kada izgubiš govoriti utjecalo je, imamo alibi, prvi put smo igrali u 15:30, svi ti testovi tko će igrati, sve to mora biti iza nas, nismo odigrali dobru utakmicu i to je razlog što smo izgubili."

Nakon ovog teškog poraza, okreće se prema utakmici s Danskom.

"Nema prostora ni vremena za plakanje i kukanje, treba se resetirati i staviti ovu utakmicu iza nas. Od sutra je fokus na Danskoj i sada jedino ona za nas postoji. Imamo dovoljno vremena i za odmor, utakmica je u kasnom terminu. Trebamo dati sve od sebe i spremiti se bolje i kvalitetnije."

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!