Rukomet

Lučin: 'Kada bi i došli u neku šansu, ukazao bi se njihov golman koji je bio nevjerojatan'

Branimir Korać • četvrtak, 20.01.2022.
Lučin: 'Kada bi i došli u neku šansu, ukazao bi se njihov golman koji je bio nevjerojatan'
Foto: Pixsell

Nkiti Tin Lučin nije pronalazio rješenja protiv sjajne obrane Crnogoraca i još boljeg Nebojše Simića kojeg je posebno izdvojio...

Nebojša Simić bio je taj x-faktor koji je lomio utakmicu na crnogorsku stranu. Kada bi Hrvatska nešto i iskreirala, on se ukazao.

"Nismo bili pravi. U obrani je nedostajalo energije, dogovora, pričanja, u napadu smo srljali u greške, nismo bili strpljivi i koncentrirani. Kada bi i došli u neku šansu, ukazao bi se njihov golman koji je bio nevjerojatan. Zasluženo su pobijedili", ističe Tin Lučin.

Sve silne promjene i pozitivni testovi nisu alibi,m ali su otežavajuća okolnost.

"Svaki dan je novo testiranje, ne znamo u kakvom ćemo sastavu istrčati, dolaze novi igrači, prvi put igramo zajedno. Ne treba tražiti izgovore i alibije, ali možda je i to malo utjecalo."

Lučin ističe kako Hrvatska mora popraviti dojam u nastavku turnira.

"Može i mora se popraviti dojam u sljedeće tri utakmice. Ne smijemo si dopustiti da ovako uđemo u utakmicu. Jednostavno moramo biti borbeniji u obrani i strpljiviji i koncentriraniji u napadu pogotovo pri šutu. Moramo skupiti glave i odigrati najbolje što možemo ove zadnje tri utakmice."

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!