Rukomet

Cirkus ide dalje: Mihić ponovno pozitivan, Horvat pozvao Ćavara

Branimir Korać • subota, 22.01.2022.
Cirkus ide dalje: Mihić ponovno pozitivan, Horvat pozvao Ćavara
Foto: Pixsell

Cirkus u Mađarskoj svaki dan dobiva novo poglavlje. Tek što se vratio i dobio dozvolu za priključivanje reprezentaciji, Lovro Mihić ponovno je bio pozitivan na testiranju...

Iz dana u dan samo se potvrđuje besmislenost ovog Prvenstva u kojem igrači otpadaju samo tako, dovlače se drugi s drugog kraja svijeta i ubacuje ih se u sustav praktički bez ikakve pripreme.

Trebala bi to biti fešta od rukometa, uživanje, ali pretvorilo se u mučenje i pravu noćnu moru za sve veći broj reprezentacija.

Ono što se događa s hrvatskom reprezentacijom pravi je cirkus. Nakon sage s Davidom Mandićem nazvanom "igraš - ne igraš", novu epizodu pod istim nazivom dobio je i Lovro Mihić.

Naime nakon što je bio negativan na testiranju, Mihić je dobio dozvolu jučer za priključenjem reprezentaciji, međutim sinoćnje testiranje pokazalo je da je Mihić - pozitivan.

Mihić je tako izgubljen za večerašnji dvoboj protiv Danske, a kako su pozitivni i Mandić i Valentino Ravnić, na krilu je ostao usamljen Marin Jelinić pa je Hrvoje Horvat pozvao Davora Ćavara da mu pravi društvo.

Nadamo se da je tu kraj iznenađenjima, ali dan je dugačak, svašta se još može dogoditi.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!