Rukomet

Maraš: 'Trebamo nastaviti biti ekipa i boriti se'

Matej Kačan • nedjelja, 23.01.2022.
Maraš: 'Trebamo nastaviti biti ekipa i boriti se'
Foto: Pixsell

Mladi debitant na velikim natjecanjima Mateo Maraš osvrnuo se na debi u porazu od Danske te je najavio ostatak turnira i dvoboj s Islndom...

Nakon što je odigrao jako dobar debi za reprezentaciju u teškom, ali i velikom trenutku protiv Danske, Mateo Maraš okreće se sljedećim izazovima. Prva na redu je utakmica protiv Islanda gdje Hrvatska želi spasiti obraz dobrom igrom.

"Osjećam se dobro, iako je žal poraza i propuštene prilike i dalje tu. Mislim da trebamo nastaviti biti ekipa i boriti se. Čak i u ovakvim uvjetima kakvim jesmo, mislim da i dalje imamo šanse pokazati našu dobru igru."

Maraš je debi za reprezentaciju upisao u najljepšem mogućem ambijentu.

"Sigurno je bilo izazovno, lijep osjećaj i puna dvorana. Ništa bolje ne možete tražiti u životu. Za to se živi, ja sam to proživio i želim da što više ljudi to proživi, neopisivo."

Nakon predivnog ambijenta, ali i poraza, slijedi Island koji je jako neugodna reprezentacija.

"Bit će teško, svaki dan je neizvjesnost. Ne znamo koliko će nas tu ostati i biti svaki dan. Oni su jedna jako dobra ekipa, dobri su u svim segmentima igre, posebno u tranziciji. Pripremit ćemo se dobro i pokazati u najboljem svijetlu", rekao je mladi Maraš.

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!