Rukomet

Landin: 'Nikada mi se nije dogodilo da su priznali gol kao ovaj Čupićev'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 24.01.2022.
Landin: 'Nikada mi se nije dogodilo da su priznali gol kao ovaj Čupićev'
Foto: Pixsell

Hrvatska je poražena od Danske 27:25 u zanimljivom i neizvjesnom dvoboju. Nakon velike borbe Danci su ipak bili bolji, a Niklas Landin nakon susreta govorio je o dva gola koja je Hrvatska postigla, a nisu trebala biti priznata...

U dva navrata suci su bili naklonjeni Hrvatskoj i priznali su dva pogotka kod kojih je bio očit prestup.

Posebno se to odnosi na situaciju iz 52. minute kada je Ivan Čupić ušao s desnog krila i stao u prostor prije nego što je uputio loptu u mrežu.

"Vidio sam njegov izraz lica koji je bio pomalo rezigniran i samo je bacio loptu prema golu. Mislio sam da neće priznati gol, otišao sam po loptu, a onda sam shvatio da su ipak priznali pogodak. Nikada mi se nije dogodilo da su priznali tako očito neregularan gol. U sljedećem napadu sudac mi je priznao da je pogriješio", kaže Landin.

Čupić je tu smanjio na 23:21, ali Danska je odmah odgovorila, nakon isključenja Načinovića stvoren je prostor za Svana koji je vratio na tri razlike.

Druga sporna situacija je iz 25. minute kada je Marić izjednačio na 10:10 udarcem iza leđa, ali u trenutku udarca i njemu je noga već bila u prostoru.

Takve stvari se često znaju dogoditi, ali ipak ne toliko očito kao u Čupićevom slučaju. Suci nerijetko progledaju kroz prste ako je imao granična situacija.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!