Rukomet

Lučin: 'Stvarno je velika stvar ovako odigrati u ne baš najboljoj fizičkoj spremi'

Branimir Korać • ponedjeljak, 24.01.2022.
Lučin: 'Stvarno je velika stvar ovako odigrati u ne baš najboljoj fizičkoj spremi'
Foto: Pixsell

Tin Lučin odigrao je odličnu utakmicu i s razlogom je proglašen igračem utakmice. On je fokus stavio na Pešića i na igrače koji su došli iz izolacije...

Island je u dosadašnjem dijelu turnira igrao jako dobro, ali Hrvatska je imala pravi i konkretan odgovor iako je ovo bio važniji susret Islanđanima.

"Prava muška utakmica s ekipom koja je dosad na turniru pokazala vrhunsku razinu rukometa i pokazala da može igrati na najvišem nivou, posebno u zadnjoj utakmici protiv Francuske koju je praktički deklasirala. Mislim da možemo biti ponosni kako smo danas odigrali, pogotovo kako smo ušli u drugo poluvrijeme, bez obzira na taj rezultatski minus. Ostaje nam još jedna utakmica, isto se idemo baciti na glavu i popraviti dojam što više možemo", poručuje Tin Lučin.

Lučin se zahvalio igračima koji su iz izolacije stigli u reprezentaciju.

"Svaka čast pogotovo dečkima koji su bili u izolaciji, neki su došli nespremni iz trećeg plana, skidam im kapu. Ja sam bio nešto kraće u izolaciji pa znam kako je to. Stvarno je velika stvar ovako odigrati u ne baš najboljoj fizičkoj spremi."

Pohvalu je dobio i Ivan Pešić.

"Ispoštovali smo sve što je trener od nas tražio, agresivnost je bila na nivou, priča u obrani i onda to izgleda puno bolje. Nećemo zaboraviti niti Pešića, ono što je i prošlo, on je obranio, skinuo je par ključnih lopti i ima veliki doprinos u ovoj pobjedi."

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!