Košarka

Okorn nakon sjajnog debija: 'Zanimalo me kako će ekipa reagirati'

Matej Kačan • četvrtak, 27.01.2022.
Okorn nakon sjajnog debija: 'Zanimalo me kako će ekipa reagirati'
Foto: Pixsell

Cibona je s ogromnih 64 razlike deklasirala Furnir u četvrtfinalu Kupa, a time je odličan debi na klupi Vukova odradio novi trener Gašper Okorn...

Novi trener Cibone Gašper Okorn sjajno je debitirao na klupi Vukova. Njegova je momčad u četvrtfinalu Kupa Krešimir Ćosić s čak 64 razlike deklasirala Furnir nakon dvotjedne stanke.

Igrači su željni igre, sigurno je dodatan poticaj bio i novi trener koji je nakon pobjede bio dosta zadovoljan.

"Moram reći prvo da mi je svejedno s kojom razlikom smo pobijedili, samo me zanimalo kako će ekipa reagirati i funkcionirati. Radimo tek dva dana zajedno i svi su tek izašli iz izolacije. Dosta još tu ima grešaka i prostora za napredak, ali se vidi da smo bili svježi i gladni košarke. Sve to kada se skupi donosi ovakav rezultat i apsolutno sam zadovoljan već plasmanom u polufinale."

Zadovoljan prolaskom na Final Four bio je i Nathan Reuvers.

"Bitna utakmica u kojoj smo morali izboriti ulazak u polufinale i u kojoj smo se svi vratili iz izolacije. Privikavamo se još na novog trenera, ali reakcija je zasad odlična kao što rezultat pokazuje i sada moramo raditi na kemiji i uigravanju. Zadovoljan sam s nastupom ekipe kao i sa svojim, ali najbitnije je da smo se vratili s pobjedom."

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!