Košarka

Zubac skakački raspoložen u pobjedi Clippersa, Lakersi pali u završnici u Atlanti

Branimir Korać • nedjelja, 30.01.2022.
Zubac skakački raspoložen u pobjedi Clippersa, Lakersi pali u završnici u Atlanti

U dva nedjeljna susreta u NBA ligi u ranom terminu pobjede su ostvarili Los Angeles Clippersi i Atlanta Hawksi odlično odrađenim četvrtim četvrtinama...

Los Angeles Clippersi visoko su slavili u gostima kod Charlotte Hornetsa sa 115:90. Ovih 25 razlike je treća najuvjerljivija pobjeda Clippersa ove sezone, a potvrđena je u zadnjih 12 minuta.

Naime završnicu susreta domaćin je odigrao dosta loše, Clippersi su je dobili s uvjerljivih 31:14 i tako upisali visoku pobjedu.

Tu zadnju dionicu odradili su rezervisti, jednostavno su ušli u dobar ritam i Tyronn Lue nije imao potrebe za vraćanje startera.

Ivica Zubac za 20 minuta upisao je sedam poena (2/2 za dva, 3/4 slobodna bacanja) uz deset skokova i tri asistencija. Po 19 poena upisali su Reggie Jackson (pet asistencija) i Brandon Boston (pet skokova).

Kod Hornetsa LaMelo Ball upisao je 23 poena i deset asistencija, a Miles Bridges 18 poena uz devet skokova.

Veliki pad u zadnjoj dionici imali su i Los Angeles Lakersi koji su gostovali kod Atlante i izgubili 129:121. Zadnja četvrtina pripala je Hawksima s 38:20, tu su okrenuli rezultat na svoju stranu i otišli do pobjede.

Trae Young završio je s 36 poena i 12 asistencija, a John Collins s 20 poena i 11 skokova. Kod poraženih Malik Monk upisao je 33 poena (8/14 trica) i deset skokova, Anthony Davis 27 poena i pet skokova, a Russell Westbrook 20 poena i 12 asistencija.

NBA:
Charlotte Hornets - LA Clippers 90:115
Atlanta hawks - LA Lakers 129:121

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!