Ostali sportovi

Vlasnik Dolphinsa: 'Floresove optužbe su lažne, branit ću svoj integritet'

Matej Kačan • četvrtak, 03.02.2022.
Vlasnik Dolphinsa: 'Floresove optužbe su lažne, branit ću svoj integritet'
Foto: Tomislav Pacak

Teške optužbe Briana Floresa prema Miami Doplhinsima i NFL-u nisu prošle bez reakcije. Vlasnik Dolphinsa oštro je reagirao i nazvao sve navode lažnima...

Nakon što je donedavni trener Miami Dolphinsa Brian Flores uzburkao javnost optužbama na račun Miami Dolphinsa i cijele NFL organizacije zbog rasizma, kao i vlasnika Dolphinsa Stephena Rossa zbog kršenja pravila, oglasio se i vlasnik.

Flores je Rossa optužio da je trenera tjerao na namjerno gubljenje utakmica, takozvano "tankiranje" kako bi Dolphinsi imali što bolji izbor na draftu, a navodno je suprotno pravilima na svojoj jahti dogovorio i sastanak s "prominentnim" quarterbackom koji je ostao neimenovan.

Flores je optužbe oštro odbacio, nazvao ih je lažnima i osobno se izuzeo od ostalih točaka tužbe o rasizmu i krivom tretmanu Floresa na razgovorima za posao zbog Rooney pravila o intervjuiranju manjina.

"Što se tiče optužni Briana Floresa, ja sam čovjek s časti i integritetom i ne mogu dopustiti da ostanu bez odgovora. Osobno se izuzimam iz ovih oštrih napada, istina se mora znati.

Njegove su optužbe lažne i maliciozne. Vidimo da postoje navodi medija kako će NFL provesti istragu i mi ćemo potpuno surađivati. Radujem se istrazi i željan sam obraniti svoj integritet, kao i integritet i vrijednosti cijele organizacije Miami Dolphinsa protiv ovih lažnih, neutemeljenih i nepoštenih navoda", poručio je.

Flores je nakon prvotne tužbe u američkim medijima kazao i kako mu je Ross otvoreno nudio 100 tisuća dolara po izgubljenoj utakmici Dolphinsa, a nakon što je odbio, Flores tvrdi da je postao nepoželjna osoba u organizaciji i samo se čekao otkaz.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!