Nogomet

Halilhodžić o odnosu sa Ziyechom: 'Ne bih ga zvao ni da je Messi'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 03.02.2022.
Halilhodžić o odnosu sa Ziyechom: 'Ne bih ga zvao ni da je Messi'

Vahid Halilhodžić ispao je s Marokom s Afričkog kupa nacija porazom u četvrtfinalu od Egipta nakon produžetaka, a nakon ispadanja potvrdio je kako ne žali što nije zvao Hakima Ziyecha...

Sukob između Hakima Ziyecha i Vahida Halilhodžića doveo je do potpunog pucanja svih veza i Ziyech nije niti pozvan u reprezentaciju za Afrički kup nacija. Nekako se čini da neće niti skorih dana vidjeti dres reprezentacije, barem dok je na klupi Halilhodžić.

"Želite da molim nekog da igra za reprezentaciju? Samo sam htio zadržati grupu na okupu i pojačati timski duh. Ne mogu zvati nekog tko može raznijeti svlačionicu, ne bih ga zvao ni da je Messi", poručio je Halilhodžić.

Marokanci su razočarani ispadanjem, malo je nedostajalo da oni budu na mjestu Egipta u današnjem polufinalu protiv domaćina Kameruna.

"Nakon utakmice igrači i treneri bili su razočarani i frustrirani. Zadnji dani bili su puni izazova, ali optimist sam oko budućnosti marokanskog nogometa. Drugačije bi pričali da je Aguerd realizirao onu priliku, dali smo sve od sebe da ostvarimo cilj i odemo najdalje što je bilo moguće."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!