Rukomet

Kiel u nedjelju gostuje u Kupu kod Löwena, Duvnjak se nada nastupu

Mihaela Bradovski • petak, 04.02.2022.
Kiel u nedjelju gostuje u Kupu kod Löwena, Duvnjak se nada nastupu
Foto: Pixsell

Rukometaši Kiela vraćaju se u akciju nakon Europskog prvenstva, a prva utakmica bit će im u nedjelju u četvrtfinalu Kupa u gostima kod Rhein-Neckar Löwena...

Europsko prvenstvo obilježeno je pozitivnim testovima na koronavirus kod povećeg broja igrača pa tako niti niz igrača Kiela nije pošteđeno. Među njima je i Domagoj Duvnjak koji je bio zaražen prije početka Prvenstva.

Duvnjak je bio pozitivan na početku trećeg kruga priprema, zatim su se javili uslijed svega i jači problemi s leđima pa nije niti nastupio na Europskom prvenstvu. Sada se nada kako bi mogao zaigrati u nedjelju protiv Rhein-Neckar Löwena.

"Postoje dani kada se osjećam dobro, ali onda dođe i loš dan. Ova stanka mi je omogućila da popravim stanje leđa i nisam na kraju siječnja slomljen kao inače. Mislim da ću moći igrati u nedjelju", istaknuo je Duvnjak.

Viktor Szilagyi svjestan je kako neće imati sve igrače na raspolaganju.

"Nadam se da ćemo moći nastupiti u nedjelju, svaka odgođena utakmica izaziva nove probleme, ali mislim da je prilično izvjesno da nećemo moći izvesti našu najjaču momčad u Mannheimu, ističe Szilagyi.

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!