Nogomet

Osječani po iskupljenje u Kranjčevićevu, Bjelica se vraća na klupu

Sportnet, Branimir Korać • petak, 04.02.2022.
Osječani po iskupljenje u Kranjčevićevu, Bjelica se vraća na klupu

Osijek je kiksao u prošlom kolu protiv Slaven Belupa i u Kranjčevićevoj u gostima kod Hrvatskog dragovoljca nema izbora, mora do sva tri boda...

Nakon domaćeg poraza od Slaven Belupa koji je bio hladan tuš na otvaranju proljetnog dijela sezone, Bijelo-plavi bodove iskupljenja traže u Kranjčevićevoj ulici protiv fenjeraša Hrvatskog dragovoljca. Bodovi se u ovom ogledu nameću praktički kao imperativ… Dobra vijest je povratak Miloša na desni bok, dok su van stroja i dalje Čeberko, Jugović, Nejašmić, Bartolec i Erceg.

U izostanku Nenada Bjelice, koji će voditi nedjeljnu utakmicu, ogled je najavio njegov pomoćnik Nino Bule.

"I sami znamo da smo prošlu utakmicu zasluženo izgubili, to smo apsolvirali, potisnuli u zaborav jer smo se samo tako mogli vratiti na postavke koje su nas krasile svo ovo vrijeme. Želio bih naglasiti da želim čestitati igračima na reakciji, na vraćanju energije kroz same treninge jer su pokazali da je ono što je bilo iza nas, odnosno da se okrećemo nedjelji i utakmici koja je prilika da se vratimo u pobjednički niz koji će onda dugo trajati. Energija je bila jako dobra, pogotovo ova zadnja tri dana vraćanjem u trenažni proces našeg šefa, motiv je puno veći i siguran sam da će to biti naš forte", istaknuo je Bule.

Pomoćni trener Osijeka je naglasio da je struka dobila neke odgovore nakon zadnje utakmice.

"Analizirali smo i apsolutno stojim iza toga da se radilo o mentalnoj blokadi. Za mene je to kraj priče."

Nogometaši i stožer Bijelo-plavih ovaj tjedan su puni fokus usmjerili na utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca.

"Istina je da su u odnosu na prošlu polusezonu dosta toga promijenili, čak i trenera. Apsolutno respektiramo svakog suparnika, tako i Hrvatski dragovoljac, ali sve ovisi o nama, a svi mi smo sigurni u nas. Ne bježimo niti malo od odgovornosti koju imamo, promijenili smo našu energiju i dat ćemo sve od sebe da se pobjedom vratimo iz Zagreba."

U ime svlačionice sraz u Kranjčevićevoj ulici najavio je dokapetan Mihael Žaper.

"Ovaj tjedan smo jako dobro radili, ta utakmica protiv Slaven Belupa je iza nas, svi smo je već zaboravili. Treninzi su bili jako dobri, osjetila se energija koja nas je krasila svo ovo vrijeme i vjerujem da ćemo na tragu toga doći do nove pobjede", rekao je Žaper još jednom poručivši da je Slaven Belupo arhiviran.

"Naviknuli smo da je šef na klupi, ali generalno sve je bilo čudno, ostavilo je dosta traga na nas igrače sve što se događalo taj tjedan. Bili su tu Nino i Rene, ali ne znam što se dogodilo. Svi smo već zaboravili tu utakmicu i okrećemo se novoj", zaključio je defanzivni veznjak Bijelo-plavih.

AUTOR: NK Osijek

SuperSport HNL

1Rijeka 3059:20+3968
2Dinamo 3056:24+3266
3Hajduk 3040:20+2055
4Osijek 3051:39+1245
5Lokomotiva 3041:31+1044
6Gorica 3029:37-835
7Varaždin 3033:41-833
8Slaven Belupo 3036:55-1930
9Istra 1961 3025:49-2428
10Rudeš 3013:67-547

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!