Ostali sportovi

Brady o mogućem povratku iz mirovine: 'Nikad ne reci nikad'

Matej Kačan • utorak, 08.02.2022.
Brady o mogućem povratku iz mirovine: 'Nikad ne reci nikad'

Najveći igrač američkog nogometa ikad, odnedavno umirovljeni Tom Brady nije isključio mogućnost promjene odluke kako se bude bližila sljedeća sezona...

Hoće li mirovina Toma Bradyja trajati tek jednu sezonu, hoće li se odlučiti na povratak u sezoni 2022. ili 2023.? Brady tu mogućnost ne isključuje.

"Razmatrat ću stvari i odluke kako dolaze. Nikad ne reci nikad, ali osjećam se dobro oko svoje odluke", kazao je Brady u jednom podcastu.

Brady s 44 godine nikako nije bio nedovoljno dobar za vrhunski sport. Sitnice su ga dijelile od novog konferencijskog finala i opet je bio među najboljim igračima lige pa pad u kvaliteti sigurno nije razlog mirovine.

"Kako starite, počnete iskušavati stvari van terena koje trže vašu posvećenost i energiju koju je dosad football uvijek dobivao i crpio. Na kraju sam osjećao da je pravo vrijeme za mirovinu", objasnio je.

Ne bi bio prvi put da se velika sportska zvijezda vraća iz mirovine. Michael Jordan to je radio dvaput, a Bradyjev veliki prijatelj i suigrač Rob Gronkowski je 2020. prekinuo mirovinu kako bi zaigrao s Bradyjem u Tampa Bayu.

Izgleda kako ni u ovom slučaju ne možemo sto posto reći da je ovo i konačan kraj. Kao što je i sam kazao, nikad ne reci nikad...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!